keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

No tällä kertaa

Taisi korvajuttu mennä pelkällä tipoilla ja pesulla ohi, nyt ei ainakaan haise kamalalta..
Mutta se silti voi kyllä tulla kuitenkin takaisin, se haju ja tulehduskin, mutta nyt näytää ainakin tällä hetkellä hyvältä,, mutta on se ennenkin näin mennyt, että ollaan saatu kotikonstein hoidettua ensin, mutta kuitenkin sitten ollaan jouduttu lopulta meneen sinne eläinlääkäriin,,

 Nyt kuitenkin päästään ainakin varmaan yli Juhannuksen, ettei tarvi lähtee minnekkään sen meidän koirulin korvien vuoksi ainakaan...

SE on kyllä sellanen koira, että nytkin kun on kesä, niin ei olisi muutakuin ulkona, ja vaikka vettä sataa, niin sinne vaan,,,ei sentään kyllä ihan vesisateeseen asti, koska se inhoo sydämensä pohjasta vettä!
Muttakun meillä on sellanen terassi tossa, mihin harvoin sataa, niin siinä on hänen paikkansa kesäisin, ja jos kylmä tulee, niin sitten ylärappuselle tulee maate, mutta sisällä ei sitten millään! Olisi hyvä kuitenkin,  kun sen syömään saan sisätiloihin.
Sillä sen olen päättänyt, että senverran herrakoira saa kyllä tulla sisätiloihin päivisin, että syömään edes tulee sisälle. Ja on kyllä sitten tullutkin ihan hyvin, tietää, että jää ilman ruokaa, jos ei sisään tuu!
Mutta tällanen on meidän koiramme, hassu kuin mikäkin, ja lapsellinenkin vielä,vaikka on jo kuusi vuotta!

Ei kommentteja: