lauantai 14. kesäkuuta 2008

Tämä osasto

on jäänyt pikkasen hylättyjen joukkoon,vaikka eläimet ei ole jäänyt,mutta ei vaan ole tullut tänne mitään laitettua..
Mutta nyt on ajankohtainen,kun koiralla TAAS luultavasti on korvatulehdus!

Mutta se nyt nähään,kun sitä ensin ite hoidellaan korvatipoilla,ja korvan pesulla,niin sitten näkee,onko tulehdusta vai ei..

Meiän tolla hurtalla on ollut varmaan ainakin melkein kymmenen korvatulehdusta,tai ei aina vältämättä tulehdustakaan aina,mutta jotain sen korvassa aina on vialla välillä,sitten mennään eläinlääkäriin,kun ei kotikonstein parane,ja hän sitten nyppii karvat sieltä korvasta pois,ja putsaa ne oikeen sillai kunnolla,mitä täällä kotioloissa ei voitaisi tehä,ja sitten se aina helpottaa,ja paranee.

Muttakun meiän koira on aika isokokoinen,ja se ei sitten yhtään tykkää,että sen korvia putsataan,niin ollaan sitten nähty sen asian parhaat puolet,eli ollaan menty sinne eläinlääkäriin,ja koira on rauhotettu,ja sitten kun homma on siellä lääkärissä ohi,viedään se nukkuessa kotiin,ja sitten saan vielä kaikki sen karvat ja takut kunnolla oikeen leikatuksi pois,kun se vihaa saksia!
Eli on aika hankalaa,kun se on hereillä ottaa sakset ja leikata sen karvatakut pois,kun se näykkii koko ajan,ei varmaan kunnolla mua purisi,mutta kuitenkin ite on aina varuillaan kuitenkin

Olenhan mä siltä niitä takkuja pois leikannutkin,vaikka se hereillä on,mutta sitten saan ihan rauhassa sen toimen tehä,sellasistakin paikoista,minne se ei anna mennä hereillä ollessaan.Eli se tietenkin koiralla on se hännän aluspaikka!
Mutta katsotaan nytten sitten,joudutaanko sen kaa mennä sinne lääkäriin,vai korjaantuuko tavallisilla kotikonsteiila...
Mutta tietenkin paras vaihtoehto olisi,että se korva paranisi ilman nukutusta,koska sekään ei aina oo hyväksi,jos liian usein joudutaan nukuttaan..

1 kommentti:

Pau kirjoitti...

Voi surku, pientä potilasta. Kokeilehan tätä: ota toiseen käteen maksa/tonnikala/kohpasteijatuubin jämät ja anna nuolla koko ajan, kun pidät saksia pään lähellä. Uusi 2 x päivässä, kun koira on iloinen eikä väsynyt.

Viikon kuluttua pääset korviin askartelemaan:)

Meidän doggie on tottunut tulemaan syliin hoidettavaksi, itse asiassa tulee käskystä itse syliin ja kippaa itsensä selälleen - mikä tuli ihan sivussa, kun vuodesta toiseen jauhettiin selälleen käännettäessä "hoidetaan"-sanaa ja syötin nameja.